کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس معتقد باید تمام مسابقات لیگ برگزار و قهرمان در زمین مشخص شود.

عاليشاه در لباس دامادي

به گزارش همشهری آنلاین؛ امید عالیشاه درباره احتمال آغاز مجدد مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: در شرایطی که کشور با همدلی و همبستگی ملی و مردم، جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشته است، برخی موضوعات و تصمیمات مدیران ورزشی سبب می‌شود همدلی و اتحاد در جامعه‌ فوتبال آسیب ببیند. ما نباید فراموش کنیم که همیشه باید به همبستگی و همدلی توجه ویژه داشته باشیم.

وی‌ افزود: در چند روز اخیر شایعاتی شنیده‌ام که حاکی از این است که برخی تصمیم گرفته‌اند لیگ همینجا به پایان برسد و تیم‌های برتر بدون مسابقات مشخص شوند. به نظرم همه نتایج باید در زمین مسابقه مشخص شود و تیم‌های برتر هم با مسابقه مشخص شوند. بنابراین بهترین کار این است که در شرایط فعلی که کشور به آرامش رسیده است، تدبیری اتخاذ شود که لیگ مجددا آغاز شود و تیم‌های برتر فوتبالی مشخص شوند.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس درباره روند تمرینات اختصاصی خود در دوران تعطیلی لیگ هم گفت: به هر حال بازیکن حرفه‌ای حتی اگر لیگ تعطیل شود، تمرینات را رها نمی‌کند و قطعا در این دوران بازیکنان تمرینات اختصاصی خود را دنبال کرده‌اند تا آمادگی خود را حفظ کنند.

کد خبر 1028605
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۰
    0 0
    اصلاً مگه بازیها دیگه اهمیتی هم داره